close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه باسلوق ژله ای برای شب یلدا

نسیم جوان - دانلود فیلم و سریال، موزیک، انیمیشن، بازی

banner ads banner ads

طرز تهیه باسلوق ژله ای برای شب یلدا

آموزش طرز تهیه باسلوق ژله ای فوق العاده خوشمزه ویژه شب یلدا

نحوه آماده سازی باسلوق ژله ای خانگی و بسیار پرطرفدار

 

باسلوق نوعی شیرینی و سوغات مراغه، ملایر و اراک است که در این شهرها تولید می ‌شود. برای تهیه این شیرینی معمولا از نشاسته و گلاب و همچنین مغز بادام یا گردو استفاده می گردد. این شیرینی در کشور ما طرفداران بسیار زیادی دارد و معمولا برای جشن شب یلدا تهیه و در کنار خوراکی های دیگر خورده می شود. همچنین انواع میوه ای باسلوق با طعم های متنوع تهیه می گردد که طرفداران خاص خود را دارد و معمولا همراه با چای سرو می گردد. حال در این مطلب قصد داریم تا طرز تهیه باسلوق ژله ای فوق العاده پرطرفدار را آموزش دهیم. هم اکنون می توانید برای دیدن این آموزش خوشمزه به ادامه مطلب مراجعه کنید…

 

نحوه آماده سازی باسلوق

مواد لازم:

نشاسته گل  1 لیوان

آب سرد  1 لیوان

آب جوش  1 لیوان

ژله  یک بسته

شکر  نصف لیوان

گلاب  1/4 لیوان

روغن  1/4 لیوان

 

طرز تهیه:

ابتدا نشاسته را با یک لیوان آب سرد حل کرده سپس روی حرارت ملایم قرار دهید. حال ژله با هر طعمی که دلخواه شما است را با یک لیوان آب جوش حل کرده و سپس به نشاسته اضافه کنید. اکنون شکر را اضافه کرده و دائما هم بزنید و زمانی که کمی غلیظ شد گلاب و روغن را  به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا مانند حلوا غلیظ شود پس از آن کمی صبر کرده تا مایع خنک شود. حال داخل سینی مورد نظر خود پودر نارگیل ریخته و از مایع باسلوق با قاشق به اندازه گردو برداشته و روی پودر نارگیل بریزید سپس با دست به آن حالت دهید و داخل پودر نارگیل غلت دهید. شما می توانید برای وسط باسلوق ها از مواد دلخواه مانند مغز گردو، خلال پسته و دانه های انار استفاده کنید. باسلوق ژله ای خوش طعم ما آماده است. نوش جان

نکته: دقت کنید برای اینکه باسلوق به دست شما نچسبد و راحت شکل بگیرد بهتر است دست خود را کمی چرب کنید.

 

منبع: نسیم جوان

دیدگاه ارسال شده است

نمایش / مخفی کردن دیدگاه ها