نسیم جوان - دانلود فیلم و سریال، موزیک، انیمیشن، بازی

banner ads banner ads

طرز تهیه سالاد انار

آموزش طرز تهیه سالاد انار فوق العاده خوشمزه، پرطرفدار و آسان

نحوه آماده سازی سالاد انار و کلم یک پیش غذای متفاوت

 

سالادها انواع متفاوتی دارند که از آن ها می توان به عنوان پیش غذا، بعد از غذای اصلی، به همراه غذای اصلی و یا حتی به عنوان یک وعده غذایی مجزا استفاده کرد. در حدود دو هزار سال پیش، ایرانی‌ ها بر روی سبزیجات روغن و سرکه می ریختند و آن را میل می ‌کردند، از طریق جنگ‌ های ایران و روم این رسم به اروپا رفته و در آنجا دچار تحولاتی شد. امروزه انواع سالادها مانند سالاد کاهو، سالاد اندونزی، سالاد شیرازی، سالاد سزار، سالاد انار و غیره در کشور ما از طرفداران زیادی برخوردار است. حال در این مطلب قصد داریم تا طرز تهیه سالاد انار بی نهایت خوشمزه را آموزش دهیم. هم اکنون می توانید برای دیدن این آموزش جذاب به ادامه مطلب مراجعه کنید…

 

نحوه آماده سازی انواع سالاد

مواد لازم:

انار ملس بزرگ  2 عدد

کلم برگ سفید  نصف یک عدد

سینه ی مرغ  نصف یک عدد

مغز گردوی نگینی ریز شده  نصف پیمانه

سس مایونز  2 قاشق غذاخوری

ماست  1 قاشق غذا خوری

آبلیمو به میزان لازم

نمک و فلفل به میزان لازم

 

طرز تهیه:

ابتدا سینه مرغ را پخته و ریش ریش کنید سپس انارها را دون کرده و به همراه کلم برگ خرد شده در ظرف بریزید. حال در این مرحله از کار مغز گردوی نگینی شده را نیز به آن ها اضافه کرده سپس‌ سس مایونز، ماست، آبلیمو، نمک و فلفل را هم به مواد اضافه کنید و همه ی مواد را خوب هم زده تا به سس آغشته شوند. در نهایت سالاد را چند ساعت در یخچال قرار داده تا سالاد جا افتاده و طعم ها به خورد یکدیگر بروند. سالاد انار فوق العاده خوشمزه ما آماده است. نوش جان

 

منبع: نسیم جوان

دیدگاه ارسال شده است

نمایش / مخفی کردن دیدگاه ها